TOOLTOSTUK

Uudised

Uudised

GROOMER'S TIP - LUMEINFO 04.01 - KÜLMAPÜHA

Hei Mäesportlased!

Peame mõistlikuks täna 04. jaanuaril kuulutada Munakal välja külmapüha ja jätta keskus üheks päevaks pausile.

Tubli suusahundi jaoks ei ole muidugi tegemist teab, mis hullu pakasega - öösel -24,5C juures käinud termomeetri näit on hommikul kenasti paari pügala võrra tõusunud, ent sportnõlval puhub ka päris vali idatuul, mis tingimused suht arktiliseks muudab.

Peamine põhjus on siiski selles, et Munaka lumemöldritele meeldib selline ilm hullupööra. Kolm päeva on lund tehtud ainult öösiti aga nüüd veel viimane lõpuspurt  ja kahurid jäävad ka päeval tööle. Kuna külma lisaks on ka korralik looduslik tuisk siis lunmekahurid matavad kogu keskuse suurde pilve ning sellistes tingimustes keskust opereerida ei saa. Munaka veebikaamera annab sellest hetkel kena ülevaate, kui üldse midagi peale valge näha on muidugi.

Hea pool asja juures on see, et kohe ka Big Airi lumed tehtud ning läheb pargi alumise osa meisterdamiseks. Etteruttavalt kinnitab freestyleritele ja llumelauduritele, et on taas kord mida oodata!

Infoks veel, et Kuutsekas on avatud ka täna tavapärastel lahtikoleku aegadel. Kõik on sinna oodatud!

Munakal jätkame juba homme ja julgeme kinmnitada, et tingimused saavad olema imelised. sportnõlva laienduse avame ka homme.

Nautigem pakasest!

 

Munaka Rajameistrid

Groomed with Love